Vacature: Assistent bedrijfsleider horloges & sieraden

Om het team te versterken zijn we op zoek naar een assistent bedrijfsleider voor sieraden & horloges.
 
Ruim 10 jaar is onze opdrachtgever succesvol als één van de drukst bezochte juweliers uit de regio. Met passie voor horloges en sieraden, van trendy en casual tot technische hoogstandjes en Zwitsers vakmanschap, staat een gedreven en enthousiast team klaar om de klant te voorzien van een passend advies. De keuze voor een horloge of sieraad is persoonlijk en daar zijn ze zich van bewust. Ze weten zich te onderscheiden door zich te verdiepen in de stijl en wensen van de klant, zodat zij met een gevoel van blijdschap de winkel verlaten. Relatieopbouw op lange termijn is hierbij de rode draad. 
 

Functie omschrijving: Assistent bedrijfsleider horloges & sieraden

Ben je in staat om jouw passie voor sieraden en horloges over te brengen op de klant? Ben je een aanpakker en bovendien klantgericht? Als assistent bedrijfsleider voor sieraden en horloges heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie. Je weet de klanttevredenheid hoog te houden door iedere klant een persoonlijke en warme benadering te geven. 

Jouw takenpakket bestaat uit het helpen en adviseren van klanten, afronden van aankopen en het verlenen van een uitstekende service. Je denkt pro-actief mee over de inrichting van de winkel, het aandragen van nieuwe merken voor inkoop en je bent actief op social media. Op een doortastende en gedreven wijze weet je de klant te voorzien van een passend advies, zodat deze met een tevreden gevoel de winkel uitloopt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het huidige verkoopteam.
 

Functie eisen: Assistent bedrijfsleider horloges & sieraden

- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de Retail 
- Ervaring in de juweliersbranche is een sterke pré 
- Je hebt bij voorkeur een vakopleiding behaald 
- Je presteert goed onder druk 
- Je hebt een enorme passie voor sieraden en horloges 
- Je hebt technische kennis op het gebied van sieraden en horloges of aanleg genoeg om je dit snel eigen te maken 
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 
- Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar 
 

Persoonlijke eigenschappen van een assistent bedrijfsleider

Als verkoopmedewerker is het belangrijk dat je de klant een warm en betrokken gevoel geeft. De organisatie staat voor het leveren van een hoog serviceniveau, waardoor iedere klant recht heeft op een persoonlijke benadering. Je beschikt over inlevingsvermogen en een flinke dosis enthousiasme. Je bent klantgericht, zelfstandig, pro-actief en resultaatgericht. Daarnaast bied je de klant het juiste advies of een passende oplossing.
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en verantwoordelijke functie. Je komt terecht in een enthousiast en gedreven team met medewerkers die hun passie voor sieraden en horloges willen overbrengen op de klant. De werkomgeving is bovendien modern en trendy en er is een gezellige en betrokken werksfeer. Daarnaast bieden zij goede arbeidsvoorwaarden, een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Locatie
Waalwijk

Solliciteer mobiel Solliciteer vanaf desktop Bekijk hier al onze vacatures

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: