Vacature: commercieel medewerker binnendienst in Tilburg


Vacature commercieel medewerker binnendienst


Op het gebied van brandwerende producten heeft onze opdrachtgever al meer dan 100 jaar ervaring. Door hun expertise zijn ze een belangrijke partner voor kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, luchthavens en bioscopen. Ook hebben ze een onderdeel die zich volledig richt op de jachtbouw. Ze hebben alles in eigen beheer van ontwikkeling en ontwerp tot aan montage en onderhoud. Hun afdeling research en development werkt continue aan productontwikkeling. Door deze jarenlange ervaring hebben ze een enorme schat aan kennis als het gaat om wet- en regelgeving m.b.t. brandveiligheid. 

Inmiddels gaan er elke dag 65 collega’s met veel plezier naar hun werk. Om de groei verder de ruimte te geven zouden ze graag een collega willen toevoegen aan het bestaande team in de functie van commercieel medewerker binnendienst. 
 

Functie omschrijving van de Commercieel medewerker binnendienst:

Zij zouden graag in contact komen met een commercieel talent die de ambitie heeft om door te groeien naar een functie als accountmanager buitendienst. 

Als commercieel medewerker binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je geeft advies op maat en hierdoor weet je de klanten aan je te binden. De accountmanagers, de interne organisatie en de klanten kunnen rekenen op jouw brede ondersteuning. Hierbij draag je zorg voor het maken, verwerken en bewaken van offertes, orders en het calculeren van aanvragen. 

Je gaat je verder specialiseren zodat je in staat bent om: 
- klanten en architecten te adviseren over producten en wet- en regelgeving 
- leads snel te kunnen opvolgen 
- de verantwoordelijkheid te nemen over key accounts 
- tekeningen zelfstandig te kunnen aanvragen en beoordelen
 

Functie eisen van de Commercieel medewerker binnendienst:

Zij vragen HBO werk- en denkniveau en enige werkervaring als commercieel medewerker binnendienst. Heb je kennis van het Bouwbesluit dan is dat helemaal fantastisch. Uiteraard is affiniteit met techniek belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, systematisch kan werken en je flexibel bent.
 

Arbeidsvoorwaarden van de Commercieel medewerker binnendienst:

Naast een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden krijg je een persoonlijk opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden naar de functie van accountmanager buitendienst.

Locatie
Tilburg
 
 
 
 
Agnes Lammering
 
Contactpersoon

Agnes Lammering
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: