Vacature: Commercieel Medewerker in Geldrop


vacature: commercieel medewerker


Onze opdrachtgever is een bekende speler binnen Europa, welke actief is in sanitaire voorzieningen. Onze opdrachtgever ontwerpt, ontwikkeld en produceert hoogstaande kwalitatieve design producten. Het bedrijf voert meerdere merken via verschillende verkoopkanalen.
 

Functie omschrijving

Als commercieel medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent in staat om de klantbehoefte en wensen te vertalen naar commerciële oplossingen. Bovendien informeer je klanten over artikel- prijs- en voorraadinformatie. Is er een klacht of een probleem? Dat zie jij als een kans! De lange termijn relatie is belangrijk en daarom zorg je graag voor een passende oplossing. Je maakt offertes en volgt deze pro-actief op. Ook vind je het leuk om bezig te zijn met het opstellen van (export)documenten. 
 

Functie eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een pro-actieve collega. Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. In deze functie werk je veel samen met de buitendienst.
Wegens het internationale karakter beheers je naast de Nederlandse taal, ook de Engelse taal in woord en geschrift. Spreek je ook nog eens de Franse, Duitse of Spaanse taal? Dan is dit een grote pré. We zijn op zoek naar een collega die zelfstandig kan werken en minimaal 4 jaar relevante werkervaring heeft.

Let op: de opdrachtgever is op dit moment gevestigd in Geldrop. Begin 2020 zal de opdrachtgever verhuizen naar regio Den Bosch/Zaltbommel. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en afwisselende functie. Afhankelijk van kennis en ervaring bieden zij een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij vinden ze persoonlijke ontwikkeling ook ontzettend belangrijk.

Deze functie is voor nu op tijdelijke basis. De insteek is om over te gaan op een vast dienstverband.

Let op: de opdrachtgever is op dit moment gevestigd in Geldrop. Begin 2020 zal de opdrachtgever verhuizen naar regio Den Bosch/Zaltbommel.

Locatie
Geldrop

 
 
 
 
Jilke van Hulten
 
Contactpersoon

Jilke van Hulten
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: