Vacature: Coördinator calculatie en projectvoorbereiding in Waalwijk

vacature Coördinator calculatie en projectvoorbereiding


Onze opdrachtgever is specialist in het ontwerpen en produceren van stalen en aluminium projecten voor o.a. in de bouw. Ze zijn de beste partner als het gaat om maatwerk met hierbij een optimale productfunctionaliteit en productveiligheid. Hun opdrachtgevers kunnen bouwen op de kennis van hun engineers en hun LEAN georganiseerde productie omgeving zorgt ervoor dat zij een flexibele en betrouwbare partner zijn als het gaat om leveringen. Ze zijn continue in beweging om er voor te zorgen dat ze hun opdrachtgevers een kwalitatief hoogstaand product kunnen blijven leveren.

Om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen willen zij hun team graag verder uitbreiden met nieuwe collega in de functie van coördinator calculatie projectvoorbereiding.   
 

Functie omschrijving van de HR Adviseur:

Naast dat je zelf bezig bent met verschillende calculaties voor je eigen projecten ben je ook verantwoordelijk voor de sturing en planning van de afdeling die bestaat uit projectvoorbereiders en calculatoren. Om tot een optimale samenwerking met de klant te komen zal je overleg hebben met de klant en de interne organisatie. Bij grote en complexe projecten zal je ondersteund worden door een accountmanager waarmee je samen de klant bezoekt.

Een heel ander belangrijk aspect in deze functie is dat je, je ook gaat bezighouden met de aankomende herstructurering en verdere automatisering van de kostprijscalculatie. 
 

Functie eisen van de HR Adviseur:

In een nieuwe collega zoeken zij iemand met een kritische houding die continue zoekt naar verbeteringen. Het is belangrijk dat je de leiding kunt nemen wanneer de situatie hier om vraagt. Hierbij moet je wel in staat zijn om de medewerkers de ruimte te geven voor de inbreng van initiatieven. Daarnaast verwachten ze dat je de afdeling calculatie en verkoop naar een nog hoger niveau kunt brengen door de ervaring die je meebrengt als het gaat om het doorgronden van interne processen. Ze vragen ervaring als het gaat om calculeren en met bij voorkeur ook een afgeronde HBO opleiding richting Bouwkunde. 
 

Arbeidsvoorwaarden van de HR Adviseur:

Je komt te werken in een informele organisatie met gepassioneerde collega’s. In deze organisatie krijg je echt de ruimte om het verschil te maken, verder te groeien zowel persoonlijk als functie inhoudelijk en je eigen bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Uiteraard een passend salaris op basis van ervaring, goede- en waar gewenst flexibele arbeidsvoorwaarden.

Locatie
Waalwijk
 
 
 
 
Agnes Lammering
 
Contactpersoon

Agnes Lammering
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: