Vacature: Corporate recruiter in 's-Hertogenbosch

Vacature corporate recruiter


Wil je werken voor een snelgroeiende en toonaangevende speler binnen de entertainmentindustrie? Weet jij met jouw ervaring te zorgen voor een vernieuwende recruitment strategie en weet je met jouw energieke instelling de juiste mensen te binden aan de organisatie? 

Bij onze opdrachtgever staan ambitie en de beste klantbeleving centraal. Door het leveren van de juiste kwaliteit, perfect gastheerschap en een compleet aanbod zijn ze een toonaangevende speler in de entertainment branche. 

Door de groei van de organisatie willen ze het team uitbreiden met een Corporate Recruiter.  
 

Functie omschrijving van de Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter heb je binnen het HR team een verantwoordelijke en uitdagende functie. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van alle recruitment activiteiten binnen de organisatie. Hierbij is een nauwe samenwerking met je collega recruiter van groot belang. Via je eigen netwerk of via de diverse kanalen weet je de mensen te bereiken die een aanvulling zijn voor de organisatie. Met jouw enthousiasme en mensenkennis weet je deze kandidaten te binden en een plek te geven in het team. 

Je stelt jaarplannen op en geeft vorm aan een vernieuwende recruitment strategie. Voor de managers ben je een sparringpartner op het gebied van uiteenlopende wervingsvraagstukken en adviseer je hen om te zorgen voor de juiste beleving richting kandidaten. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en schakelt met de afdeling Marketing voor de beste uitstraling van jouw vacatures.
 

Functie eisen van de Corporate Recruiter

Je bent in het bezit van een afgerond HBO diploma, bijvoorbeeld in de richting Human Resource Management of Commerciële Economie. Je hebt in de afgelopen jaren ervaring opgedaan op het gebied van recruitment en bent toe aan een tweede/derde stap in je carrière. Tijdens deze opgedane ervaring ben je actief bezig geweest met het opstellen van recruitment strategieën en referral recruitment. 

Je bent een geboren netwerker en je krijgt energie van contact leggen met nieuwe mensen. Je beschikt hiervoor over uitstekende communicatieve vaardigheden, hebt kennis van de arbeidsmarkt en weet precies via welke social mediakanalen je de juiste mensen weet te bereiken. Je bent doortastend in de gesprekken met kandidaten, organisatorisch sterk en je hebt een proactieve instelling.
 

Arbeidsvoorwaarden van de Corporate Recruiter

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en verantwoordelijke baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Je hebt een mobiele functie waarin je veel vrijheid krijgt om zelf met eigen ideeën te komen. Daarnaast hechten zij veel waarde aan de ontwikkeling en groei van medewerkers. Je komt te werken in een informeel en betrokken team binnen een ambitieuze organisatie. 

Het betreft een functie waar je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt in het uitvoeren van de functie. Daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste medewerker!

Locatie
's-Hertogenbosch


Spreekt het functieprofiel jou aan en herken je jezelf in onderstaande punten? Wij komen graag met jou in contact om de vacature en de organisatie verder toe te lichten.

 
 
 
 
Marloes Schouten
Contactpersoon

Marloes Schouten
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  


Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: