Vacature: E-Commerce medewerker in de modebranche in Waalwijk

Heb je altijd al een baan geambieerd in de mode? Onze opdrachtgever is een internationaal opererende groothandel in heren, dames en kinderschoenen. Voor het middensegment ontwerpen en verkopen zij een brede collectie modieuze schoenen. Naast hun eigen merken leveren zij tevens onder licentie bekende merken. Met een gedreven en enthousiast team streven zij elke dag naar perfectie en een hoge klanttevredenheid. Proactief handelen en meedenken met de klant maken hun dienstverlening uniek. 

Ter uitbreiding en versterking van de organisatie is de functie van E-commerce specialist ontstaan. Het betreft een functie waarin je veel vrijheid krijgt. 
 

Functie omschrijving van een e-commerce medewerker

Als E-commerce specialist werk je proactief samen met bestaande en nieuwe online retailers om de commerciële resultaten te verbeteren. Je schrijft content voor de diverse merken/producten en komt met creatieve en praktische ideeën om de e-commerce resultaten verder te verhogen. Je werkt nauw samen met je collega’s van sales met het oog op het maximaliseren van de online verkoop, minimaliseren van de voorraad en streven naar een optimale winstgevendheid. 

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van klantinformatie van e-commerce partners om deze vervolgens om te zetten in strategische en/of concrete acties. Door jouw kennis en analyses ben je in staat om suggesties aan te dragen om het assortiment te optimaliseren op basis van data. Je volgt trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce die relevant zijn voor de organisatie en bezoekt soms samen met sales collega’s bestaande online Retail klanten en prospects. Continu zorg je voor het professionaliseren van de samenwerking met retailers.
 

Functie eisen van de E-commerce medewerker

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding 
- Je hebt een aantal jaren ervaring in een functie waarin de online omgeving centraal staat 
- Je bent een zelfstarter, pro actief en resultaatgericht
- Je hebt strategisch inzicht en bent analytisch sterk 
- Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal 
- Je hebt ervaring met Word, Excel, Powerpoint, Google analytics, SEO en HTML 

Onze opdrachtgever biedt een zelfstandige en verantwoordelijke baan binnen een dynamische organisatie. Daarnaast bieden zij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris.

Locatie
Waalwijk

 
 
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.