Vacature: E-recruiter / Searcher in Waalwijk - Noord-Brabant


Vacature E-Recruiter / Searcher


Onze opdrachtgever biedt een wereldwijde unieke, hoogstaande, internationale dienstverlening op het gebied van industriële voedselveiligheid, compliance en opleidingen. Zij levert kwaliteitszorg op het hoogste niveau. Dit realiseren zij bijvoorbeeld door de inzet van hun consultants op projecten van specificatiebeheer tot procesoptimalisatie tot tijdelijk kwaliteitsmanagement. Zij kunnen antwoord geven op alle complexe vraagstukken op het gebied van wetten, regels en normen en ook managen zij kennisintensieve en specialistische kwaliteitsprojecten.
 

Functie omschrijving van de E-recruiter / Searcher:

Voor een business unit binnen deze organisatie is vanuit een concrete marktbehoefte de vacature E-recruiter / Searcher ontstaan. Goede kwaliteitsprofessionals zijn schaars. Zij helpen bedrijven vol passie met hun zoektocht naar de parels van kwaliteit. Deze tocht verloopt bij elke opdracht anders. Toch behalen ze altijd hetzelfde resultaat: een succesvolle plaatsing. Dit maakt hun werk écht relevant. De werksfeer wordt getypeerd door korte communicatielijnen, een informele sfeer en vooral veel respect voor elkaar. Hierdoor halen ze niet alleen het beste uit hun zelf, maar ook uit elkaar. 

Daarnaast hebben ze een belangrijk aandeel in het groei van de eigen organisatie. Corporate recruitment dus. Ze zitten aan de lunchtafel met medewerkers die zij zelf hebben geworven en gesproken. Het resultaat van hun werk is dagelijks zichtbaar. Dit geeft ontzettend veel energie. 

Vind jij het een uitdaging om de beste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever? Word jij er blij van als iemand een baan krijgt aangeboden waar jij hem of haar voor hebt gevonden en geënthousiasmeerd? Je onderhoudt het contact met de kandidaat, waardoor je perfect weet wie de kandidaat is, hoe zijn of haar carrière is verlopen en waar de interesses liggen. Hiervoor maak je gebruik van zowel interne- als externe wervingskanalen én van diverse social media kanalen. Naast het searchen van kandidaten denk je creatief mee over welke bronnen je het beste kan aanboren. Het gaat niet alleen om de harde eisen maar vooral om persoonlijke eigenschappen en competenties. De kandidaat vinden die het beste past bij de opdrachtgever. Hierdoor moet je goed contact met de kandidaten onderhouden en je kunnen inleven in de functies, opdrachtgevers en kandidaten. Je vertelt over de organisatie, communiceert met de kandidaat, maakt een eerste selectie en overlegt de kandidaten aan je collega recruiter. 
 

Functie eisen van de E-recruiter / Searcher:

• 2-5 jaar ervaring in searching en recruitment; 
• Aantoonbare ervaring met het gebruik van social media; 
• Proactieve en zelfstandige werkhouding; 
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
• Je bent gedreven en geeft niet snel op; 
• Fulltime, 32 uur behoort tot de mogelijkheden; 
• Minimaal een afgeronde Hbo opleiding 
 

Arbeidsvoorwaarden van de E-recruiter / Searcher:

Onze opdrachtgever besteed veel energie in de ontwikkeling van hun medewerkers. Zo zijn er inhoudelijke teambijeenkomsten en vier keer per jaar komen ze met alle 180 collega’s samen. Tijdens deze dagen gaat het om ontmoeten, kennisdelen en vooral gezelligheid. Zij bieden je een zeer zelfstandige functie waarin jij echt het verschil kunt maken. Uiteraard zullen ze starten met een gedegen inwerkprogramma zodat je de diensten en de organisatie goed leert kennen.

Locatie
Waalwijk

Solliciteer eenvoudig mobiel  Solliciteer vanaf desktop  Bekijk hier al onze vacatures
 
Agnes Lammering
 
Contactpersoon:
Agnes Lammering
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909


 
    LinkedIn


 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Neem contact op

Neem contact op met Bakker & Bosch HR Diensten

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: