Vacature: HR Medewerker in Waalwijk

Vacature: Hr Medewerker in Waalwijk


Onze opdrachtgever is een groeiende winkelketen met meer dan 200 vestigingen in Nederland. Het assortiment bestaat uit trendy cadeau-, woon- en decoratie artikelen en een uitgebreid assortiment food. 
 

Functie omschrijving van de HR medewerker

Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van het HR beleid binnen de organisatie om een optimale bedrijfsvoering te realiseren. Je draagt zorg voor de juiste vastlegging van de personeelsadministratie, dossiervorming, opstellen van arbeidsovereenkomsten en bijbehorende verwerking van het verzuim- en verlofbeleid. Je zorgt voor een tijdige en correcte verwerking van mutaties en verzorgt diverse overige operationele HR-taken. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken rondom werving- en selectie, het in goede banen leiden van het inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers en je verzorgt de subsidies rondom BBL'ers.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met HR vragen. Gevraagd en ongevraagd voorzie je in advies over het nemen van de juiste beslissingen met betrekking tot personeel. 
 

Functie eisen van de HR medewerker

Spreekt het functieprofiel jou aan en herken je jezelf in onderstaande punten? Wij komen graag met jou in contact om de vacature en de organisatie verder te bespreken.

Je bent in het bezit van een afgerond MBO+/HBO diploma, bijvoorbeeld in de richting Human Resource Management of Personeel en Arbeid. Je hebt in de afgelopen jaren ervaring opgedaan in de verwerking van de personeelsadministratie. Om dit op de juiste wijze te kunnen doen ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal. Je bent accuraat en gedetailleerd en weet prioriteiten te stellen. Je bent enthousiast en hebt bovendien een positieve instelling! 
 

Arbeidsvoorwaarden van de HR medewerker

Je komt te werken in een organisatie met een sterk merk in de markt. Persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en de wil om elke dag te verbeteren staan binnen de organisatie en het team centraal. Je zal worden ontvangen in een enthousiast team met een sterke teamgeest. De bedrijfscultuur omschrijft zich als informeel en open. Uiteraard bieden ze een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Locatie
Oosterhout
 
 
 
 
Marloes Schouten
 
Contactpersoon

Marloes Schouten
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: