Vacature: Inkoop assistent in Waalwijk

Vacature inkoop assistent

Onze opdrachtgever is een groeiende winkelketen met meer dan 200 vestigingen in Nederland. Het assortiment bestaat uit trendy cadeau-, woon- en decoratie artikelen en een uitgebreid assortiment food. Door de groei van de organisatie willen ze het team graag uitbreiden met een inkoop assistent.
 

Functie omschrijving van de Inkoop assistent

Als Inkoop assistent ga je orders uit zetten bij de leveranciers voor de aan jouw toegewezen productgroepen en zorg je ervoor dat ze volgens plan binnenkomen. Belangrijk hierbij is dat je op een proactieve wijze het leverplan bewaakt en de leverancier hierop aanstuurt. In deze functie heb je tevens veel contact met de rest van Supply Chain-organisatie, met de afdeling Inkoop, verschepingsmaatschappijen en leveranciers. Naast het volgen van de leveringen heb je nog een aantal administratieve taken.

In het kort
  • Plaatsen van orders en bewaken van het bestelproces
  • Controleren van leveringen
  • Afstemming met verschillende afdelingen, waaronder de eigen Supply Chain-organisatie, afdeling Inkoop, verschepingsmaatschappijen en leveranciers
  • Afhandelen van administratieve taken 
 

Functie eisen van de Inkoop assistent

Je beschikt over aantoonbaar MBO werk- en denkniveau en je hebt enige kennis van logistieke processen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift en je hebt een uitstekende kennis van en ervaring met Word en Excel

Persoonlijke eigenschappen:
Voor deze uitdagende functie zoeken zij een accurate, oplossingsgerichte en proactieve persoonlijkheid die snel kan schakelen. Je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen, maar functioneert ook goed in teamverband. 
 

Arbeidsvoorwaarden van de Inkoop assistent

Zij vragen best veel van iemand maar ze hebben dan ook veel te bieden. Je komt te werken bij een organisatie met een sterk merk in de markt. Persoonlijke ontwikkeling , professionaliteit en de wil om elke dag te verbeteren staan zowel binnen het team als in de relatie met het management centraal. Je zal worden ontvangen in een enthousiast team met een sterke teamgeest. De bedrijfscultuur omschrijft zich als informeel en open. Uiteraard bieden ze een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Locatie
Waalwijk
 
 
 
 
Agnes Lammering
 
Contactpersoon

Agnes Lammering
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: