Vacature: Marketingadviseur (24-32 uur) in 's-Hertogenbosch

Vacature: Marketingadviseur (24-32 uur)


Wil je werken voor een snelgroeiende en toonaangevende speler binnen de entertainmentindustrie? Weet jij met jouw ervaring te zorgen voor een vernieuwende recruitment strategie en weet je met jouw energieke instelling de juiste mensen te binden aan de organisatie?

Bij onze opdrachtgever staat ambitie en de beste klantbeleving centraal! Door het leveren van de juiste kwaliteit, perfecte gastheerschap en een compleet aanbod zijn ze een toonaangevende speler in de entertainment branche.

Door de groei van de organisatie is onze opdrachtgever op zoek naar een Marketingadviseur voor 24-32 uur per week. 
 

Functie omschrijving 

In deze adviserende functie ben je actief bezig met het inzetten en gebruiken van verschillende marketinginstrumenten. Het is aan jou om onze opdrachtgever op de kaart te zetten!

Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen en je weet goed wie behoort tot de doelgroep. Hier pas je de (online) marketing en communicatie strategie actief op aan. Je rol is met name adviserend, waarbij je de managers stuurt en overtuigd van jouw visie en ideeën. Jouw doel is om een postief effect te creëren op klantenbinding, (online) traffic en conversie! Om dit te realiseren ben je verantwoordelijk voor de complete begeleiding van (lokale) campagnes per vestiging. Deze campagnes maak je op maat waarbij je rekening houdt met het inventariseren van de lokale behoeftes tot en met de oplevering van de benodigde (communicatie)materialen. Als adviseur informeer je alle betrokkenen tijdig en wees je duidelijk in wat er moet gebeuren. Ook controleer je de kwaliteit, bewaak je deadlines, beheers je de budgetten en stuur je bij waar nodig. Je bent niet bang om te evalueren waardoor je verbeterpunten signaleert en nieuwe campagnes optimaliseert. Naast lokale campagnes ben je ook bezig om, samen met je collega's, de opzet en uitvoering van landelijke campagnes op te zetten. Je beschikt over communicatieve vaardigheden en je bent daarnaast ook positief ingesteld.

Wij zijn op zoek naar een aanpakker welke de afwisseling tussen online en offline strategieen begrijpt en deze toe kan passen!
 

Functie eisen

Onze opdrachtgever vraagt het volgende:
 • HBO werk- en denkniveau of een aantoonbaar MBO+ niveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving.

Bij onze opdrachtgever is persoonlijkheid enorm belangrijk. Zij zijn op zoek naar:
 • Een proactieve instelling;
 • Je pakt snel zaken op en maakt deze eigen;
 • Je staat stevig in de schoenen en kunt tegen een stootje;
 • Je bent een teamspeler;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve instelling;
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en het overzicht bewaren;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je kunt je goed verplaatsen in zowel de externe als de interne klant.

Heb je vragen over de functie eisen? Neem contact op met onze recruiters!  
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie bij een organisatie die volop in beweging is. De opdrachtgever hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en investeert hier dan ook in. Een salaris dat is afgestemd op ervaring en een passend arbeidsvoorwaardenpakket horen hier ook bij. 

Locatie
's-Hertogenbosch
 
 
 
 
Jilke van Hulten
 
Contactpersoon

Jilke van Hulten
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: