Vacature: Medewerker Finance / personeelsadministratie

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende dienstverlener in België en Nederland. De specialisten werken dagelijks aan het succes van honderden klanten bij kwaliteitsmanagement, certificeringen, opleidingen en compliance. Diepgaande kennis en praktisch toepasbare oplossingen staan hierbij centraal en leiden tot de hoogst haalbare resultaten. Het gaat hierbij niet alleen om het behouden en behalen van certificeringen, maar vooral ook om structurele verbeteringen van organisaties en processen. Het behouden van het hoogste kwaliteitsniveau is hierbij evident! 

Zij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van hun medewerkers. Zo zijn er inhoudelijke collega’s, teambijeenkomsten en vier keer per jaar komen ze met alle 150 collega’s samen. Tijdens deze dagen gaat het om ontmoeten, kennisdelen en vooral gezelligheid!
 

Functie omschrijving: Medewerker Finance / personeelsadministratie

Als medewerker Finance / HR bied je actief ondersteuning aan de afdeling Finance. Het betreft een afwisselende en uitdagende functie waarbij je te maken krijgt met een mix van HR en financieel administratieve werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de HR administratie bestaande uit personeels- en declaratieadministratie, wagenparkbeheer, salarisverwerking, loonbelastingaangifte, urencontrole, pensioenen en het contact onderhouden met UWV. Daarnaast ben je ondersteunend bij financieel administratieve werkzaamheden zoals debiteuren- en crediteurenadministratie, debiteurenbeheer, bankadministratie en maand-, kwartaal-, en jaarafsluitingen. Kortom, een zeer afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is.Functie eisen
 

Functie eisen: Medewerker Finance / personeelsadministratie

  • Minimaal een afgerond MBO diploma, bij voorkeur in de richting financieel administratief of personeelszaken;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede kennis van MS-officepakket (Outlook, Word en Excel);
  • Je bent communicatief en cijfermatig sterk, nauwkeurig en leergierig;
  • Je bent dienstverlenend, proactief en stressbestendig;
  • Fulltime dienstverband (40 uur).
 

Wat mag je verwachten wanneer je kiest voor deze baan als Medewerker Finance / HR

Ze bieden je een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid, afwisseling en ruimte voor eigen inbreng om jouw kennis en vaardigheden te verbreden en jezelf verder te ontwikkelen. Tevens is er binnen de organisatie een actieve personeelsvereniging aanwezig, waar iedere medewerker aan deelneemt. Door het jaar heen worden diverse activiteiten georganiseerd voor en met het team. Daarnaast bieden zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een passend salaris.Vergelijkbare vacatureVacature: Financieel medewerker Almkerk
 
Locatie
Waalwijk

Solliciteer mobiel Solliciteer vanaf desktop Bekijk hier al onze vacatures

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: