Vacature: Medewerker Klantenservice

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde internationale speler op het gebied van promotiematerialen. Ze zijn gevestigd in zowel Europa, Amerika als Azië. Op locatie in Nederland werken momenteel circa 50 enthousiaste medewerkers die dagelijks vol passie aan de slag gaan. Voor het leveren van unieke en hoogstaande producten is men continu bezig met de laatste trends in de markt. Doordat alle divisies op één locatie aanwezig zijn, kan er snel op de laatste ontwikkelingen worden ingespeeld. Op deze manier blijft men één stap voor op de rest en worden de meest vooruitstrevende producten ontwikkeld.
 

Functie omschrijving van een medewerker klantenservice

Als Medewerker Klantenservice ben je telefonisch het eerste aanspreekpunt. Je weet precies hoe je de klant moet helpen. Of het nu via de telefoon of mail is: het antwoord krijgen ze van jou. Je staat klanten vriendelijk en klantgericht te woord. De gesprekken die je voert registreer je in het systeem. Ook biedt je ondersteuning aan de helpdesk door het afhandelen van e-mails. 

Jij zorgt ervoor dat een klant een tevreden gevoel overhoudt aan het contact wat hij met jou heeft gehad. Vanwege de aanhoudende drukte zijn we op zoek naar iemand die ondersteuning kan bieden tegen het einde van het jaar. Het betreft een tijdelijke vacature met de mogelijkheid tot verlenging waarbij de einddatum onbekend is. Dus ben jij dienstverlenend en klantgericht? Dan is deze baan echt iets voor jou! 
 

Functie eisen: Medewerker Klantenservice

• Je beschikt over MBO+ of HBO werk- en denkniveau; 
• Je bent communicatief vaardig; 
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling; 
• Je hebt ervaring met (online) systemen, want gegevens moeten in diverse systemen worden opgezocht; 
• Je bent fulltime beschikbaar. 
 

Persoonlijke eigenschappen van een medewerker klantenservice

Als persoon heb je een vriendelijke telefoonstem en een klantgerichte instelling. Ook ben je oplossingsgericht en werk je nauwkeurig. Daarnaast kun je goed samenwerken in een team.
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en verantwoordelijke baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een jonge en inspirerende organisatie.

Locatie
Oosterhout

Solliciteer eenvoudig mobiel  Solliciteer vanaf desktop  Bekijk hier al onze vacatures

 Contactpersoon:
 Floris van der Bilt
 info@bakkerenbosch.nl
 088 - 555 0909

 
    Facebook
 
    LinkedIn
 
    E-mail

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: