Vacature: Medewerker Sales in Waalwijk

Vacature sales medewerker

Onze opdrachtgever heeft zich als kennisorganisatie volledig toegewijd aan de fitnessbranche. Ze zijn al jaren succesvol in het aanbieden van concepten en materialen op het gebied van personal training, clubmanagement, groepsfitness, functional fitness en indoor cycling aan fitnessclubs en fitness professionals. Hun passie voor fitness laat ze de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Niet alleen in Nederland maar in de hele Benelux en Duitsland leveren ze totaaloplossingen.  
 

Functie omschrijving van de medewerker sales

Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een sales medewerker. Je hoofdtaak is het behalen van commerciële doelstellingen door het genereren van nieuwe relaties als mede het onderhouden van bestaande relaties. Je bent het visitekaartje van de organisatie. Als aankomend kennis specialist ben je in staat klanten nieuwe en waardevolle inzichten te geven zodat ze nog succesvoller kunnen worden. 
 

Functie eisen van de medewerker sales

In een nieuwe collega zoeken zij iemand met een passie voor zowel het sales vak als voor de fitness branche. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding. Je kan goed plannen en organiseren, hebt doorzettingsvermogen en houdt ervan om samen te werken. Je bent resultaat gericht en je beschikt over een gezonde dosis humor. 
 

Arbeidsvoorwaarden van de Medewerker sales

Je zal enthousiast worden ontvangen door een gepassioneerd en enthousiast team. De omgeving laat zich omschrijven als open en gezellig. Ze houden van hard werken maar plezier in je werk is minstens zo belangrijk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om je doelen te behalen voldoende kansen om je inhoudelijk verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden zij een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Locatie
Waalwijk
 
 
 
 
Agnes Lammering
 
Contactpersoon

Agnes Lammering
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: