Vacature: Multimedia Vormgever / Productontwikkeling in Waalwijk

Vacature Multimedia Vormgever / Productontwikkeling
 
Dresz is een dynamische en internationale onderneming die voortdurend op zoek is naar nieuwe trends en ideeën, die zich voornamelijk vertalen in consumentenproducten. Ze zijn een importeur met een divers klantenbestand dat bestaat uit online-kanalen, een groot aantal zelfstandige winkeliers in Nederland alsook de grote retailketens in Nederland en daarbuiten. De artikelen van Dresz zijn te vinden in 2.000 winkels in de Benelux en meer dan 10.000 winkels in heel Europa.

Het kernassortiment bestaat uit schoolspullen, smartphone- en tabletaccessoires en vele andere verrassende impuls-artikelen, waaronder een aantal succesvol geïntroduceerde artikelen. Ze bedenken én produceren veel van de producten zelf, waarbij er gebruik wordt gemaakt van hun sterke netwerk in het Verre Oosten. Gebruiksgemak en fun zijn de uitgangspunten waarbij de in-house designers zorgen voor een trendy en eigentijds design. Onze opdrachtgever wil het team versterken met een ervaren en daadkrachtig persoon.

Naast hun hoofdvestiging in Waalwijk hebben ze een nevenvestiging in Hong Kong. Ze hebben de ambitie om internationaal verder te groeien, online en offline. Kortom: een stabiele en professionele organisatie met interessante doorgroeimogelijkheden. 
 

Functie omschrijving

Ben jij op de hoogte van de huidige trends en ontwikkelingen? Wil jij graag nieuwe assortimenten ontwikkelen, producten en verpakkingen bedenken en vormgeven? Kent het Adobe pakket voor jou geen geheimen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De studio is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van concepten van de verschillende businessunits van het bedrijf. Hierbij gaat het zowel om het ontwikkelen van assortimenten, producten en verpakkingen, alsmede bijbehorende (product)fotografie en video voor de content van onze online kanalen. De functie is ontstaan ter uitbreiding van de studio en je werkt samen met je collega’s in projecten. In jouw rol als Grafisch Vormgever ontwikkel en bewaak je, samen met je collega’s in de studio, met de inkopers en de verkopers, de verschillende assortimenten. Je zorgt voor trendonderzoek, zodat je op de hoogte blijft van trends en ontwikkelingen met een commercieel oog. Je kunt je inleven in de doelgroep. Je ontwerpt producten en verpakkingen en zorgt voor het digitaal voorbereiden van drukwerk. Je verzorgt het DTP van je eigen collecties en soms ook die van collega’s. Je maakt dummies voor verpakkingen en producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor online-content, zoals foto’s en video’s. Je denkt mee over productontwikkeling en denkt proactief na over de kansen die je ziet binnen je werkgebied. Je werkt zelfstandig aan eigen projecten, maar bent zeker ook een teamplayer en stelt het belang van het bedrijf altijd voorop.  
 

Functie eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding in een relevante richting;
  • Je hebt 2 à 3 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een (internationale) handelsonderneming in non-food (FMCG);
  • Je hebt ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign. Premiere is een pré;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Persoonlijke eigenschappen:
In deze spilfunctie zoeken we een kandidaat die beschikt over HBO werk- en denkniveau met een hands-on mentaliteit. Je bent creatief, gedreven, gestructureerd, resultaatgericht en weet het overzicht te behouden. Daarnaast beschik je over goede analytische vaardigheden en ben je altijd nieuwsgierig naar de nieuwste trends. Je bent communicatief vaardig, servicegericht en hebt commercieel inzicht. Verder verwachten we dat je kunt presteren onder druk, een teamplayer bent en verantwoordelijkheid neemt voor jouw werk. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Dresz is voortdurend op zoek naar mensen die mee willen bouwen aan de organisatie. Bij Dresz draait het om mensen; mensen brengen de kwaliteit. Ze verwachten van hun medewerkers: een proactieve houding, flexibiliteit, professionaliteit en een zeer klantgerichte instelling. Daarvoor ontvang je: prima arbeidsvoorwaarden, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief, goede opleidings- en carrièremogelijkheden en een prettige, collegiale werksfeer. Zij vinden dat werken bij Dresz leuk moet zijn! 

Locatie
Waalwijk
 
 
 
 
Marloes Schouten
 
Contactpersoon

Marloes Schouten
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: