Vacature: online marketing specialist bij Bakker & Bosch in Waalwijk

Vacature: online marketing specialist
 
Bakker & Bosch HR Diensten is een fullservice-bureau. We zijn dé Human Resource partner op het gebied van werving en selectie, uitzenden, human resource consultancy, coaching en re-integratie. We zijn er voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Werkgevers ontzorgen we op het gebied van HR en ondersteunen we op advies- interim- of projectbasis. Werknemers begeleiden we bij hun professionele ontwikkeling en helpen we bij het vinden van een passende baan.

Onze kracht zit in een persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: persoonlijk, high service, prestatiegericht, geïnteresseerd en specialistisch.

Bakker & Bosch HR Diensten is onderdeel van de Bakker & Bosch Group net als Zorg-gericht en Vastgoed-Talent. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met déze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

Wegens onze succesvolle groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons online marketing team komt versterken. We zoeken een online marketing specialist die verder met ons gaat bouwen aan onze online activiteiten. Middels jouw toegevoegde waarde ga je de verschillende labels van de Bakker & Bosch Group ondersteunen door onze online en social media profilering te verbeteren, beter vindbaar te maken en onze naamsbekendheid te vergroten. Word jij, net als wij, enthousiast van een uitdaging, nieuwe ontwikkelingen en groei van een organisatie en team?! Laat het ons dan weten. 

Bedrijfsvideo: Bakker & Bosch HR Diensten

 

Functie omschrijving van de Online marketing specialist

Online marketing is cruciaal geworden binnen recruitment. Je weet dit en gaat ervoor zorgen dat wij online de beste resultaten gaan neerzetten zodat onze recruiters en klanten worden ondersteund in de werving van nieuwe kandidaten voor openstaande vacatures. Je denkt mee met het neerzetten van nieuwe mogelijkheden en zorgt voor eventuele verbeteringen van onze huidige activiteiten.

Binnen jouw takenpakket wordt je:
  • Verantwoordelijk voor recruitment gerelateerde online marketing en communicatie;
  • Verantwoordelijk voor de opzet van SEO-, SEA, email- en campagnes;
  • Verantwoordelijk voor het meten van de effectiviteit van online campagnes, zodat je weet wat het online gedrag is van de traffic die je genereert, zodat je campagnes kunt verbeteren.
  • Verantwoordelijk voor de goede traffic en conversie van de website;
  • Verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verbetering en beheer van onze verschillende websites;
  • Verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren, analyseren en rapporteren van online recruitment activiteiten; 
       

Arbeidsvoorwaarden van de Online marketing specialist

Je komt te werken in een informeel en enthousiast team dat gedreven is en graag resultaten wil neerzetten. We zijn collegiaal en verwachten dat ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en kan meegroeien. De arbeidsvoorwaarden zullen nader besproken worden en zijn afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Locatie
Waalwijk
 
 
 
 
Marijn van den Bosch
 
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: