Vacature: Online marketing specialist in Waalwijk - Noord Brabant

Heb je altijd al een baan geambieerd in de mode? Onze opdrachtgever is een internationaal opererende groothandel in heren, dames en kinderschoenen. Voor het middensegment ontwerpen en verkopen zij een brede collectie modieuze schoenen. Naast hun eigen merken leveren zij tevens onder licentie bekende merken. Met een gedreven en enthousiast team streven zij elke dag naar perfectie en een hoge klanttevredenheid. Proactief handelen en meedenken met de klant maken hun dienstverlening uniek.
 

Functie omschrijving: Online marketing specialist

Ter uitbreiding en versterking van de organisatie is de functie van online marketing specialist ontstaan. Het betreft een functie waarin je veel vrijheid krijgt. Je gaat meedenken en meewerken aan het maken van strategische plannen en campagnes even als het opzetten van een SEO strategie. Ook ben je verantwoordelijk voor copywriting, product omschrijvingen en reclameteksten. daarnaast monitor je nauwkeurig de online statistieken en ben je verder verantwoordelijk voor influencer marketing, E-mail campagnes en het onderhouden en verbeteren van de website.
 

Functie eisen: Online marketing specialist

Welke kennis neem je met je mee
  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van MS office, Wordpress, Mailchimp, SEO, Analytics en Social Media kanalen en basiskennis van Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator

Ze zoeken een collega die creatief kan denken en werken met daarbij een proactieve en assertieve houding. Prioriteiten kan stellen en snel kan schakelen tussen de verschillende werkzamheden. Ook ben je op de hoogte van de laatste marketingtrends en social media ontwikkelingen. Je werkt met passie en toewijding en je wil je graag verder ontwikkelen op het gebied van marketing


Arbeidsvoorwaarden: Online marketing specialist

Onze opdrachtgever geeft meer dan voldoende ruimte om jezelf verder te onwikkelen. Uiteraard bieden zij goede arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair.

Locatie
Noord-Brabant

Solliciteer direct

Bekijk al onze vacatures

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.