Vacature: Projectcoördinator in Den Bosch

vacature Projectcoördinator

Onze opdrachtgever is met een viertal werkmaatschappijen actief in de bouwkundige brandpreventie. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil, wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd. 

Er wordt, zowel binnen de organisatie als voor haar klanten, gestreefd naar continue verbetering van de dienstverlening. Iedereen binnen het bedrijf draagt daar zijn of haar steentje aan bij en krijgt daartoe veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze opdrachtgever is dan ook een fijne werkomgeving voor medewerkers die zich prettig voelen bij die vrijheid, veel initiatief tonen en graag een stapje extra zetten als dat nodig is, ook buiten het eigen takenpakket. 

Het jongste bedrijfsonderdeel van onze opdrachtgever richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt. Om verder vorm te geven aan dit nieuwe bedrijfsonderdeel wil onze opdrachtgever het team graag uitbreiden met een Projectcoördinator. 
 

Functie omschrijving

Je gaat zowel de onderaannemers als de andere operationeel betrokken medewerkers op de projecten aansturen, waarbij je continu schakelt tussen de verschillende partijen. Je bent veel op de diverse projectlocaties aanwezig om overkoepelend alles goed te coördineren. Het doel is om meerdere gelijktijdige projecten succesvol te begeleiden. 

Daarnaast zorg je ook voor: 
 • het voorzitten van voortgangsoverleggen met de onderaannemers; 
 • het bijwonen van overleggen met de klanten; 
 • het bijhouden en opstellen van meer- en minderwerk; 
 • het controleren van het uitgevoerde werk; 
 • het controleren en begeleiden van een correcte oplevering; 
 • de kostenbewaking. 
   

Functie eisen

De opdrachtgever zou graag willen dat een nieuwe collega het onderstaande met zich meebrengt: 
 • minimaal MBO+ werk- en denkniveau; 
 • minimaal 5 jaar bouwkundige ervaring in een soortgelijke functie, ervaring in de bouwkundige brandpreventie heeft de voorkeur; 
 • bouwkundig inzicht; 
 • kennis van het Bouwbesluit 2012 voor wat betreft brandveiligheid is een pré; 
 • goede vaardigheden op het gebied van MS Office; 
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Redelijke beheersing van de Engelse en Duitse taal is gewenst. 

Om goed tot je recht te komen in de functie is het belangrijk dat je in staat bent om in een ad hoc omgeving de juiste prioriteiten te stellen. Je bent servicegericht en communicatief sterk op diverse niveaus. Je bent de verbindende factor binnen het geheel. Het is belangrijk dat je op een resolute maar prettige manier kunt aansturen. 
 

Arbeidsvoorwaarden

De opdrachtgever biedt je een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een gedreven en enthousiast team. Er worden een marktconform salaris, auto van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Er is voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij goed functioneren is er uitzicht op een duurzaam dienstverband. 

Locatie
Den Bosch
 
 
 
 
Marc Corman
 
Contactpersoon

Marc Corman
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: