Vacature: Projectleider in Den Bosch

vacature: projectleider
 
Onze opdrachtgever is met een viertal werkmaatschappijen actief in de bouwkundige brandpreventie. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil, wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd. 

Er wordt, zowel binnen de organisatie als voor haar klanten, gestreefd naar continue verbetering van de dienstverlening. Iedereen binnen het bedrijf draagt daar zijn of haar steentje aan bij en krijgt daartoe veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze opdrachtgever is dan ook een fijne werkomgeving voor medewerkers die zich prettig voelen bij die vrijheid, veel initiatief tonen en graag een stapje extra zetten als dat nodig is, ook buiten het eigen takenpakket. 

Onze opdrachtgever wil het team vanwege aanhoudende groei graag uitbreiden met een Projectleider. 
 

Functie omschrijving

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over brandwerend afdichtingen. Je houdt je bezig met de voorbereiding, de calculatie, het offreren en vóóral het succesvol begeleiden van diverse projecten. In samenspraak met de planner bewaak je de planning en zorg je voor voldoende capaciteit op de projecten. Op de projecten stuur je de monteurs aan. 

Je onderhoudt contact met de opdrachtgevers over de vorderingen. Als projectverantwoordelijke ben je ook in staat om commercieel te kijken naar mogelijk meerwerk. Daarnaast verdiep jij je in de technische, financiële en projectmatige risico’s van projecten. 
 

Functie eisen

De opdrachtgever zou graag willen dat een nieuwe collega het onderstaande met zich meebrengt: 
  • minimaal MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur richting bouwkunde; 
  • minimaal 5 jaar ervaring in het begeleiden van projecten in de bouwsector, ervaring met 
  • brandwerende afdichtingen is een pré; 
  • goede vaardigheden op het gebied van MS office; 
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
  • kennis van het Bouwbesluit 2012 voor wat betreft brandveiligheid is een pré. 

Om goed tot je recht te komen in de functie is het belangrijk dat je servicegericht bent en in staat bent om op diverse niveaus te communiceren. Je werkt nauwkeurig en bent kwaliteitsbewust. Je beschikt over goed commercieel inzicht. Uiteraard heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
 

Arbeidsvoorwaarden

De opdrachtgever biedt je een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een gedreven en enthousiast team. Er worden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Er is voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij goed functioneren is er uitzicht op een duurzaam dienstverband. 

Locatie
Den Bosch
 
 
 
 
Marc Corman
 
Contactpersoon

Marc Corman
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: