Vacature: Projectleider uitvoering in Waalwijk

Vacature projectleider uitvoering in Waalwijk
 
Onze opdrachtgever is met een viertal werkmaatschappijen actief in de bouwkundige brandpreventie. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil, wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd.

Er wordt, zowel binnen de organisatie als voor haar klanten, gestreefd naar continue verbetering van de dienstverlening. Iedereen binnen het bedrijf draagt daar zijn of haar steentje aan bij en krijgt daartoe veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze opdrachtgever is dan ook een fijne werkomgeving voor medewerkers die zich prettig voelen bij die vrijheid, veel initiatief tonen en graag een stapje extra zetten als dat nodig is, ook buiten het eigen takenpakket.

Vanwege de aanhoudende groei wil onze opdrachtgever het team graag uitbreiden met een Projectleider Uitvoering. 
 

Functie omschrijving

Als Projectleider Uitvoering ben je de sturende en verbindende kracht op de projecten. Je stuurt meerdere voormannen/uitvoerders aan. Efficiënte inzet van materieel, onderaannemers en eigen medewerkers is jouw verantwoordelijkheid. Je controleert het uitgevoerde werk op kwaliteit en kwantiteit. Je bewaakt de voortgang. Ook signaleer je meer- en minderwerk. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie richting onderaannemers en opdrachtgevers en bent aanwezig bij bouwvergaderingen en werkbesprekingen. 
 

Functie eisen

De opdrachtgever zou graag willen dat een nieuwe collega het onderstaande met zich meebrengt:
  • minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een bouwgerelateerde werkgever, ervaring met brandwerende applicaties is een pré;
  • kennis van het Bouwbesluit 2012 voor wat betreft brandveiligheid is een pré;
  • goede leidinggevende, communicatieve en sociale vaardigheden;
  • goede vaardigheden op het gebied van MS Office;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Om goed tot je recht te komen in de functie is het belangrijk dat je in staat bent om in een ad hoc omgeving de juiste prioriteiten te stellen. Je bent sterk betrokken bij de projecten en voor opdrachtgevers en onderaannemers ben je een stevige gesprekspartner. Je stuurt op een prettige maar resolute manier aan. Je hebt een goed bouwtechnisch inzicht.
 

Arbeidsvoorwaarden

De opdrachtgever biedt je een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een gedreven en enthousiast team. Er worden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Er is voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij goed functioneren is er uitzicht op een duurzaam dienstverband.  


Locatie
Waalwijk
 
 
 
 
Marc Corman
 
Contactpersoon

Marc Corman
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: