Vacature: Receptionist(e) / Officemanager

Als receptionist(e) / officemanager heb je een veelzijdige functie en ben je ondersteunend aan diverse afdelingen. Ben je enthousiast, kan je snel schakelen en ben je boven cijfermatig sterk onderlegd? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Onze opdrachtgever is een ervaren specialist op het gebied van verpakkingen. Met een ervaren team bieden zij advies en oplossingen op maat met betrekking tot materialen en verpakkingsmachines. Ze beschikken over een brede ervaring wat zich uit in kwalitatief hoogwaardige producten. Dit komt mede tot stand door innovatieve ontwikkelingen op het gebied van materialen en machines. Door hun complete leveringsprogramma kiezen steeds meer bedrijven voor onze opdrachtgever. Bovendien is een groot deel van de producten direct uit voorraad leverbaar. Het team bestaat uit zeer enthousiaste medewerkers die dagelijks werken aan kwaliteit en een uitstekende dienstverlening. De manier van werken zorgt voor een omgeving met behulpzame en deskundige mensen.
 

Functie omschrijving: Receptionist(e) / Officemanager

Als receptionist(e) / officemanager heb je een veelzijdige functie en ben je ondersteunend aan diverse afdelingen. Ben je enthousiast, kan je snel schakelen en ben je boven cijfermatig sterk onderlegd? 

Jouw takenpakket bestaat uit de volgende werkzaamheden: 
- Je zorgt voor factuurcontrole, postverwerking en correspondentie, telefoonbehandeling en balie-werkzaamheden
- Je ondersteunt de directie in allerlei zaken 
- Je bent verantwoordelijk voor de orderverwerking en beheert samen met je collega's van de buitendienst het klantenbestand
- Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers en communiceert tevens over verschillende condities (zoals prijs- en leveringsafspraken)
- Je draagt zorg voor de inkoop van de voorraad artikelen en bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de webshop.
 

Functie eisen: Receptionist(e) / Officemanager

- Je hebt HBO/MBO+ werk- en denkniveau 
- Je hebt aantoonbare ervaring met bovenstaande werkzaamheden 
- Je hebt bij voorkeur gewerkt binnen een kleine en hectische organisatie 
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Je bent cijfermatig sterk, resultaatgericht en klantgericht 
- Je bent communicatief sterk, enthousiast en kunt snel schakelen 
- Je bent 40 uur per week beschikbaar
 

Arbeidsvoorwaarden: Receptionist(e) / Officemanager

Onze opdrachtgever biedt goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris (uiteraard afhankelijk van opleiding en ervaring). Daarnaast bieden zij de mogelijkheid om je op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Het betreft een zelfstandige en afwisselende functie binnen een hecht team.

Locatie
Kaatsheuvel

Bekijk al onze vacatures

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: