Vacature: Sales Merchandiser (Zuid-Nederland) in Waalwijk

Vacature: Sales Merchandiser


Onze opdrachtgever is dé kennisspecialist op het gebied van hout- en kozijnreparatie. Als marktleider beschikken ze over hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten voor duurzaam houtonderhoud. Ze bieden tevens gecertificeerde opleidingen aan in het behandelen van houtrot en -schade.

De organisatie hecht veel waarde aan klantgerichtheid, kwaliteit en betrouwbaarheid en deze kernwaarden vormen het huidige succes van de organisatie. Er wordt naar gestreefd om verwachtingen van de klant in elk aspect te overschrijden. Om de klant goed van dienst te kunnen zijn is onze opdrachtgever op zoek naar mensen die met passie hun werk verrichten en deel willen uitmaken van een gepassioneerd en ambitieus team.

In verband met de groeiende vraag naar hun deskundige dienstverlening zijn we voor het zuidelijke deel van Nederland op zoek naar een fulltime Sales Merchandiser. Het werkgebied omvat de zuidelijk gelegen provincies tot aan het midden van het land.
 

Functie omschrijving 

Als Sales Merchandiser heb je een afwisselende en zelfstandige functie met een grote verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en het onderhouden van productpresentaties bij alle verkooppunten. Hierbij mag je denken aan zowel de verfgroothandels als de bouwmaterialengroothandels. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de filialen waar de producten verkocht worden en ondersteunt hen optimaal om de kennis en omzet van de producten te verhogen.

Je organiseert en verzorgt diverse presentaties en workshops, veelal op locatie bij de filialen, en neemt deel aan beurzen. Daarnaast ondersteun je je collega’s waar nodig bij hun werkzaamheden en ben je ogen en oren op de winkelvloer.

De Sales Merchandiser die wij zoeken is klantgericht, flexibel, kritisch en precies en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Daarnaast beschikt deze over een representatief voorkomen wat past bij de kwaliteitsuitstraling van de opdrachtgever. 
 

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde MBO opleiding
- Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de branche
- Je hebt technisch inzicht en affiniteit met klussen en doe-het-zelven
- Je hebt ervaring met de gebruikelijke software, zoals Word, Excel en Outlook
- In verband met het vele reizen ben je in het bezit van een rijbewijs B

Persoonlijke eigenschappen:
- Je bent zelfstandig, maar ook in staat om in teamverband te werken
- Je bent assertief, ondernemend en durft zelf initiatief te nemen
- Je bent communicatief vaardig, enthousiast en een goede gesprekspartner voor klanten
- Je bent commercieel ingesteld, maar ook klantgericht
- Je bent ambitieus en wil jezelf continu blijven ontwikkelen 
 

Arbeidsvoorwaarden 

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en afwisselende functie binnen een moderne organisatie. Je werkt binnen een hecht team van collega's die graag kennis met elkaar delen. Ze bieden voldoende mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen, trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden ze goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris dat afhankelijk is van ervaring.

Locatie
's-Hertogenbosch
 
 
 
 
Marloes Schouten
 
Contactpersoon

Marloes Schouten
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: