Vacature: Servicemonteur in Amsterdam

Vacature servicemonteur in Amsterdam
 
Onze opdrachtgever is een ambitieus familiebedrijf die gespecialiseerd is in het leveren van brandwerende en inbraakwerende afsluitingen. Om de klant een optimale brandveiligheid te garanderen hebben ze alle disciplines in eigen huis en hebben ze voor elke klant een oplossing op maat. Via een internationaal partnernetwerk zijn zij zowel binnen als buiten Europa actief.

De functie van servicemonteur is ontstaan ter versterking van het huidige team. Als servicemonteur zal je actief zijn in de regio Amsterdam. 
 

Functie omschrijving: Servicemonteur

Als servicemonteur heb je een dynamische functie waarin je een combinatie hebt van operationele en adviserende taken. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor alle service- en onderhoudswerkzaamheden in jouw regio. Je organiseert je eigen werk en zorgt voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden (service, keuring, onderhoud, storingen etc.). Naast deze operationele taken onderhoud je intensief contact met de servicecoördinator over de voortgang van de werkzaamheden.

De serviceafdeling van onze opdrachtgever heeft groeiambities. Dit betekent dat we op zoek zijn naar een technische kandidaat die zelfstandig en resultaatgericht is. Daarnaast denk je mee in het verbeteren van processen en kom je met verbetervoorstellen.
 

Functie eisen: Servicemonteur

  • Je hebt een afgerond MBO diploma, bij voorkeur in de richting Metaal, Elektrotechniek, Mechatronica of een andere technische richting
  • Je hebt 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke (technische) functie
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B (E is een pré)

Het is mooi meegenomen als je in het bezit bent van een VCA en/of Hoogwerker-certificaat. Mocht je niet in het bezit zijn van deze certificaten dan moet je bereid zijn om deze via de opdrachtgever te behalen.

Persoonlijke eigenschappen:
  • Je bent resultaat- en klantgericht
  • Je bent accuraat en hebt oog voor detail
  • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed functioneren in teamverband
  • Je weet in hectische periodes het overzicht te behouden 

Arbeidsvoorwaarden
Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en verantwoordelijke baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Daarnaast besteden ze veel aandacht aan persoonlijke talentontwikkeling en groei. 

Locatie
Amsterdam

 
 
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Contactpersoon: Ninouche Henry

Ninouche Henry