Vacature: Teamleider Zorg bij Zorg-gericht in Waalwijk

Vacature: teamleider zorg


Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg. Dagelijks werken wij met vele enthousiaste en gemotiveerde zorgverleners en ondersteunen wij zorgorganisaties door het hele land.

We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele krachten. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. Of het nu gaat om gaten in dienstroosters, het opvangen van verlof en ziekte van eigen medewerkers of personele tekorten. We werken al jarenlang mee aan het succes van onze klanten en zorgprofessionals.

Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgprofessionals die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: persoonlijk, high service, prestatiegericht, interesse en specialistisch.

Zorg-gericht maakt onderdeel uit van de Bakker & Bosch Group. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. We recruiten, adviseren en coachen binnen een diversiteit aan sectoren.

Wegens de succesvolle groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. We zoeken een teamleider die het team van Zorg-gericht gaat coachen om samen klanten te kunnen bedienen. Je vindt het leuk om oplossingsgericht te denken en handelingen zo efficiënt mogelijk uit te laten voeren, waarbij een slim systeem een onderdeel is.

Word jij, net als wij, enthousiast van een uitdaging, nieuwe ontwikkelingen en groei van een organisatie en team?! Laat het ons dan weten.  
 
Bedrijfsvideo: Bakker & Bosch HR Diensten

 

Functie omschrijving van de Teamleider Zorg 

Het organiseren, enthousiasmeren en stimuleren van teamleden zijn een essentieel onderdeel van de teamleider die wij zoeken. Het zit in jouw DNA om de kar te trekken, te coachen en de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te houden. Je neemt verantwoordelijkheid en weet dat een groeiende organisatie een dynamiek met zich meebrengt, waardoor er continue veranderingen plaatsvinden om zaken nog beter, professioneler en leuker te organiseren. Je wordt de spil tussen het team en het Management Team waarvan ook jij de back-up en coaching kunt verwachten die je zoekt. Dit zodat we samen weer een nieuwe stap kunnen zetten! De volgende werkzaamheden zullen onder jouw verantwoordelijkheid vallen:
 • coachend je teamleden naar een hoger level tillen;
 • regisseren en bewaken van doelstellingen;
 • je bent in staat werkprocessen te analyseren en te verbeteren;
 • je stelt de klant altijd centraal;
 • je zorgt voor de juiste bezetting van je afdeling;
 • vertalen van marktontwikkelingen naar toepasbare mogelijkheden voor Zorg-gericht;
 • meedenken in commerciële acties ten behoeve van de sales;
 • rapporteren aan het Management team. 
 

Functie eisen van de Teamleider Zorg 

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent proactief en ondernemend ingesteld;
 • Je bent van nature een coachende leider;
 • Als persoon ben je flexibel, een zelfstarter, proactief, betrouwbaar, ga je graag een uitdaging aan en ben je resultaat- en klantgericht ingesteld;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende rol;
 • Ervaring binnen de ouderen- en of gehandicaptenzorg is een pré;
 • Ervaring binnen een functie als recruiter of intercedent is een pré;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je kunt goed functioneren binnen een dynamische, veranderende omgeving en kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden;
 • Bij voorkeur woonachtig in Waalwijk of directe omgeving;
 • Je bent 36 - 40 uur beschikbaar. 
 

Arbeidsvoorwaarden van de Teamleider Zorg 

Je komt te werken in een informeel en enthousiast team dat gedreven is en graag resultaten wil neerzetten. We zijn collegiaal en verwachten dat ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en kan meegroeien. De arbeidsvoorwaarden zullen nader besproken worden en zijn afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Locatie
Waalwijk
 
 
 
 
Marijn van den Bosch
 
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: