Vacature: werken als HR Adviseur in Tilburg


Vacature: HR Adviseur


Door constant in te spelen op nieuwe trends en door bezig te zijn met het verbeteren van de producten is onze opdrachtgever marktleider in Europa en een speler van formaat in de wereld. Vanuit Tilburg houden ze zich als bloeiend familiebedrijf al meer dan 50 jaar bezig met het maken van kunststof potten en aanverwante artikelen. De producten bestaan voor meer dan 50% uit gerecycled materiaal en ze gebruiken hiervoor 100% windenergie van hun eigen windturbines. Innovatie, passie en persoonlijke betrokkenheid staan hierin centraal! 

Om het team te versterken zijn ze naast de huidige twee HR Business Partners en één HR Assistent op zoek naar een ervaren HR Adviseur met een drive en die het werk met passie uitvoert! Samen willen ze vooruit en ambities staan ze dan ook niet 
in de weg. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Doordat ze geloven dat motivatie van binnenuit komt zorgen ze voor een opgewekte en open werksfeer. 
 

Functie omschrijving van de HR Adviseur:

Als HR Adviseur ben je naast de huidige HR Business Partners verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van de HR strategie en het HR beleid. Je zorgt in de breedste zin van HR voor alle operationele werkzaamheden. Zo verzorg je werving- en selectietrajecten en ben je betrokken bij het coördineren en leiden van uiteenlopende HR projecten. Je bent een expert op het gebied van salarisadministratie en verzorgt de communicatie met het extern salariskantoor. 

Je bent een integere sparringpartner voor management en medewerkers. Gevraagd en ongevraagd voorzie je hen van het juiste advies. Je draagt zorg voor een stevige basis van de administratieve HR processen en bewaakt en beheert het personeelssysteem.
 

Functie eisen van de HR Adviseur:

Word je enthousiast van bovenstaand functieprofiel en herken jij je in onderstaande vereisten? Wij komen graag met jou in contact om elkaar beter te leren kennen! 

- Je beschikt over een HBO diploma, bij voorkeur in de richting P&A/HRM 
- Je hebt inmiddels ongeveer 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie 
- Je hebt naast het brede HR vakgebied ook kennis op het gebied van salarisadministratie 
- Jouw kennis op het gebied van arbeidsrecht is up to date 
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 

We zijn op zoek naar een persoonlijkheid die past in een autonoom team binnen een gedreven familiebedrijf. Als HR Adviseur ben je integer, accuraat, kunnen anderen op jou rekenen en bovendien ben je een kei in plannen en organiseren. Je hebt een ondernemende instelling en voelt je verantwoordelijk voor de dingen die je doet. Je bent communicatief sterk en een sparringpartner voor management en medewerkers.
 

Arbeidsvoorwaarden van de HR Adviseur:

Ze bieden een veelzijdige en verantwoordelijke baan binnen een internationale en groeiende organisatie. Door de constante groei van de organisatie hebben ze een uitstekend opleidings- en ontwikkelingstraject om medewerkers verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn er goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

Locatie
Tilburg
 
 
 
 
Marloes Schouten
 
Contactpersoon

Marloes Schouten
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: