Vacature: werken als koerier & magazijn medewerker (Salaris: €2.000)

Onze opdrachtgever is een innovatief en dynamisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van bedrukte en blanco etiketten. De organisatie produceert labels voor diverse branches, waaronder logistiek en de voedingsbranche. De organisatie bestaat uit ongeveer 70 medewerkers en wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en een snelle besluitvaardigheid. 

De opdrachtgever is het afgelopen jaar sterk gegroeid door hun krachten te bundelen met soortgelijke organisaties. Op deze manier kunnen ze sneller en efficiënter klanten van dienst zijn. Gezien de aanhoudende groei is de opdrachtgever op zoek naar uitbreiding in het team. 
 

Functie omschrijving: koerier & magazijn medewerker

Als Koerier & Magazijn Medewerker krijg je een afwisselende functie. De opdrachtgever heeft een magazijn waar 2 á 3 medewerkers werkzaam zijn. Zij zijn verantwoordelijk voor alle voorkomende taken in het magazijn. Dagelijks zal je hen ondersteunen met o.a. orderpicken, inkomende goederen verwerken, verzendklaar maken van goederen en zorgen dat het magazijn er netjes uitziet. Deze taken zullen per dag verschillen en je springt bij waar nodig. 

Naast de werkzaamheden in het magazijn zal je ook diverse leveringen doen aan klanten. Dit gaat om regionale pakketten die bij klanten bezorgt moeten worden en vang je spoedleveringen op. Je krijgt daarbij een auto van het bedrijf ter beschikking. Tevens ben je het gezicht en aanspreekpunt bij een klant. Hierdoor zijn wij op zoek naar een representatieve medewerker die houdt van aanpakken. 

Het is mogelijk om de functie zowel parttime als fulltime te bekleden.
 

Functie eisen: koerier & magazijn medewerker

- Je hebt MBO werk- en denkniveau; 
- Je hebt meerdere jaren ervaring binnen een brede en zelfstandige logistieke functie; 
- Je bent in het bezit van een geldig hef- en reachtruckcertificaat; 
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift. 

Persoonlijke eigenschappen van een koerier & magazijn medewerker:
Je bent als persoon gedreven en in staat om fysieke werkzaamheden te verrichten. Hierin ben je zelfstandig, oplossingsgericht, flexibel en pak je graag verschillende werkzaamheden op. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. 
 

Persoonlijke eisen van een koerier & magazijn medewerker

- Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband functioneren 
- Je bent communicatief sterk en klantgericht 
- Je kunt snel schakelen en weet het overzicht te behouden in hectische situaties 
- Je bent flexibel, accuraat en resultaatgericht

Arbeidsvoorwaarden
Onze opdrachtgever biedt een zelfstandige en verantwoordelijke baan binnen een dynamische organisatie. Daarnaast bieden zij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris.

Locatie
Noord-Brabant

 
 
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Contactpersoon: Ninouche Henry

Ninouche Henry

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: