Vacature: Werkvoorbereider / calculator in Waalwijk

Vacature: Werkvoorbereider / calculator


Onze opdrachtgever is met een viertal werkmaatschappijen actief in de bouwkundige brandpreventie. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil, wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd.

Er wordt, zowel binnen de organisatie als voor haar klanten, gestreefd naar continue verbetering van de dienstverlening. Iedereen binnen het bedrijf draagt daar zijn of haar steentje aan bij en krijgt daartoe veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze opdrachtgever is dan ook een fijne werkomgeving voor medewerkers die zich prettig voelen bij die vrijheid, veel initiatief tonen en graag een stapje extra zetten als dat nodig is, ook buiten het eigen takenpakket.

Het jongste bedrijfsonderdeel van onze opdrachtgever richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt. Om verder vorm te geven aan dit nieuwe bedrijfsonderdeel wil onze opdrachtgever het team graag uitbreiden met een werkvoorbereider/calculator. 
 

Functie omschrijving van de Werkvoorbereider / calculator

Als werkvoorbereider/calculator ben je verantwoordelijk voor het vertalen van het programma van eisen naar een begroting en een werkplan. Hierbij hoort ook het opstellen van de overall planning. Deze communiceer je naar zowel de klant als de onderaannemers. Daarbij bewaak je de voortgang en de onderling gemaakte afspraken.

Daarnaast vallen onderstaande werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid:
 • contractbeheer;
 • het maken van een plan van aanpak;
 • het opstellen en bewaken van projectbegrotingen ;
 • het opstellen van meer- en minderwerk;
 • het controleren van de door de onderaannemers aangeleverde documentatie;
 • het verzamelen van de opleverstukken van de verschillende onderaannemers;
 • het maken van de planningen m.b.t. onderhoud en de communicatie hiervan;
 • het uitvoeren van diverse administratieve taken. 
 

Functie eisen van de Werkvoorbereider / calculator 

De opdrachtgever zou graag willen dat een nieuwe collega het onderstaande met zich meebrengt:
 • minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar bouwkundige ervaring in een soortgelijke functie, ervaring in de bouwkundige brandpreventie heeft de voorkeur;
 • goede vaardigheden op het gebied van MS Office, ervaring met IBIS is een pré.
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Redelijke beheersing van de Engelse en Duitse taal is gewenst.

Om goed tot je recht te komen in deze functie is het belangrijk dat je in staat bent om in een ad hoc omgeving de juiste prioriteiten te stellen. Je bent servicegericht en communicatief sterk op diverse niveaus. Ook ben je een kei in plannen, regelen en organiseren. 
 

Arbeidsvoorwaarden van de Werkvoorbereider / calculator

De opdrachtgever biedt je een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een gedreven en enthousiast team. Er worden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Er is voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij goed functioneren is er uitzicht op een duurzaam dienstverband. 

Locatie
Oosterhout
 
 
 
 
Marc Corman
 
Contactpersoon

Marc Corman
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: