Vacatures in de bouw in Waalwijk

De bouw heeft duidelijk de weg omhoog gevonden. Het vertrouwen van de ondernemers in de bouw was begin 2018 voor het zesde kwartaal op rij het meest positief van alle bedrijfstakken. In 2013 was de bouw nog de meest somber gestemde bedrijfstak.

Kort na de crisis kon de snelle productiegroei nog worden opgevangen door productiviteitsgroei. De arbeidsproductiviteit, de productie per gewerkt uur, ligt inmiddels weer boven het niveau van voor de crisis, toen ook sprake was van hoogconjunctuur in de bouw. Meer productie met hetzelfde aantal of minder arbeidskrachten is echter niet tot in lengte van jaren mogelijk. De toegenomen vraag naar bouwproductie, zal dan ook vooral gerealiseerd moeten worden met extra arbeidskrachten. Zie in onderstaand overzicht ons aanbod aan openstaande vacatures in de bouw in de omgeving van Waalwijk.

In veel bedrijfstakken is een verschuiving te zien van werknemer naar zelfstandig ondernemer. Deze ontwikkeling is relatief sterk in de bouw. Ben jij werkzaam als ZZP'er in de bouw en op zoek naar opdrachten? Neem dan contact met ons op!
 

Vacature: afbouw monteur - Salaris:  €2.400

Als zelfstandig buitendienst monteur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het installeren van talloze constructies in de meest uiteenlopende bouwwerken. Het betreft brandwerende materialen. In deze buitendienst functie werk je de eerste periode samen met een ervaren monteur. Door jouw technisch inzicht en verantwoordelijkheidsgevoel weet jij de klanttevredenheid te vergroten.
Meer informatie
 

Vacature: Timmerman

In de functie van Timmerman ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het produceren van maatwerk houten verpakkingen. Voor verschillende klanten in Nederland levert de opdrachtgever maatwerk oplossingen. Je bent in staat om vanaf tekeningen bekistingen in elkaar te zetten en je kan zelfstandig werken. Naast alle voorbereidende werkzaamheden op de werkplaats ben je tevens bereid om op locatie bij de klant de totale bekisting te assembleren. 
Meer informatie

Op zoek naar werk als zzp timmerman? Wij bemiddelen regelmatig zzp timmermannen. Kunnen wij jou ook helpen aan werk? Neem dan contact met ons op via onderstaand aanmeldformulier.
 

Vacature: Fijnmechanisch machinebankwerker / lasser

De functie van fijnmechanisch machinebankwerker/ lasser is een zeer uitdagende functie met een breed takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het volgens tekeningen en instructies bewerken van metaal. Volgens een specifieke wens van de klant zorg je iedere opdracht voor maatwerk. Je zorgt voor de gehele metaalbewerking, dat houdt in lassen, boren, zagen, slijpen etc.
Meer informatie
 

Vacature: Projectleider uitvoering

Als Projectleider Uitvoering ben je de sturende en verbindende kracht op de projecten. Je stuurt meerdere voormannen/uitvoerders aan. Efficiënte inzet van materieel, onderaannemers en eigen medewerkers is jouw verantwoordelijkheid. Je controleert het uitgevoerde werk op kwaliteit en kwantiteit. Je bewaakt de voortgang. Ook signaleer je meer- en minderwerk. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie richting onderaannemers en opdrachtgevers en bent aanwezig bij bouwvergaderingen en werkbesprekingen. 
Meer informatie
 

Vacature: Werkvoorbereider / calculator

Als werkvoorbereider/calculator ben je verantwoordelijk voor het vertalen van het programma van eisen naar een begroting en een werkplan. Hierbij hoort ook het opstellen van de overall planning. Deze communiceer je naar zowel de klant als de onderaannemers. Daarbij bewaak je de voortgang en de onderling gemaakte afspraken.
Meer informatie 
 

Vacature: Werkvoorbereider / tekenaar

De onderstaande werkzaamheden vallen onder jouw verantwoordelijkheid:
  • opstellen van de werkplannen voor de monteurs;
  • verzamelen van projectdocumentatie ten behoeve van opleverdossiers;
  • uitwerken van opnames;
  • materiaal uitwerken en bestellen;
  • meer- en minderwerk verwerken en calculeren;
  • tekenwerk;
  • sporadisch projecten bezoeken ten behoeve van opnames/inmetingen. 
Meer informatie
 

Vacature: Projectleider

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over brandwerend afdichtingen. Je houdt je bezig met de voorbereiding, de calculatie, het offreren en vóóral het succesvol begeleiden van diverse projecten. In samenspraak met de planner bewaak je de planning en zorg je voor voldoende capaciteit op de projecten. Op de projecten stuur je de monteurs aan.

Je onderhoudt contact met de opdrachtgevers over de vorderingen. Als projectverantwoordelijke ben je ook in staat om commercieel te kijken naar mogelijk meerwerk. Daarnaast verdiep jij je in de technische, financiële en projectmatige risico’s van projecten. 
Meer informatie
 

Vacature: Coördinator calculatie en projectvoorbereiding

Naast dat je zelf bezig bent met verschillende calculaties voor je eigen projecten ben je ook verantwoordelijk voor de sturing en planning van de afdeling die bestaat uit projectvoorbereiders en calculatoren. Om tot een optimale samenwerking met de klant te komen zal je overleg hebben met de klant en de interne organisatie. Bij grote en complexe projecten zal je ondersteund worden door een accountmanager waarmee je samen de klant bezoekt.

Een heel ander belangrijk aspect in deze functie is dat je, je ook gaat bezighouden met de aankomende herstructurering en verdere automatisering van de kostprijscalculatie. 
Meer informatie
 

Vacature: Projectcoördinator

Je gaat zowel de onderaannemers als de andere operationeel betrokken medewerkers op de projecten aansturen, waarbij je continu schakelt tussen de verschillende partijen. Je bent veel op de diverse projectlocaties aanwezig om overkoepelend alles goed te coördineren. Het doel is om meerdere gelijktijdige projecten succesvol te begeleiden. 
Meer informatie

 
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: