Werk in Waalwijk

Werk jij graag met je handen? Dan zoeken wij jou! Ben jij iemand die graag werk wil verzetten, is een kantoorbaan niks voor jou en ben jij niet bang voor vieze handen? Dan hebben wij werk voor jou in de omgeving van Waalwijk! Bekijk hieronder onze openstaande vacatures! 

Ervaring is voor deze functies geen vereiste, met een gemotiveerde houding kom je er zeker ook!
 

Vacature: Assistent reiniger in Waalwijk

Als assistent reiniger ondersteun je je collega monteur die verantwoordelijk is voor het reinigen en renoveren van de installaties. Jouw taken zullen onder andere zijn: 
- Het netjes en schoon houden van de werkplaats; 
- het aanreiken, klaarzetten of opruimen van materialen en gereedschappen; 
- het uitvoeren van eenvoudige reinigings- en montagewerkzaamheden.  

  Solliciteer Alle vacatures
 

Vacature: Medewerker Magazijn in Waalwijk

Als medewerker magazijn houdt je het magazijn op orde en help je bij het laden en lossen van goederen. Je zorgt dat alle inkomende goederen in ontvangst worden genomen en zorgt er daarnaast voor dat alle uitgaande goederen tijdig gereed zijn voor verzending. 

Solliciteer Alle vacatures 
 

Vacature: Timmerman in Waalwijk

In de functie van timmerman ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het produceren van maatwerk houten verpakkingen. Voor elke klant weet jij een maatwerk oplossing te realiseren. Om de werkzaamheden onder de knie te krijgen start je allereerst met een inwerkperiode.

Solliciteer Alle vacatures
 

Vacature: Exportverpakker in Waalwijk

In de functie van Exportverpakker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het produceren van maatwerk houten verpakkingen. Je zal een gedegen inwerkperiode krijgen om alle werkzaamheden onder de knie te krijgen. Je start op de werkplaats in Waalwijk en hieruit kan je doorgroeien naar een volwaardig exportverpakker bij diverse klanten in Nederland.

Heb jij affiniteit met hout, heb je graag afwisseling in je werk en sta je open om nieuwe dingen te leren? Dan geeft deze opdrachtgever je de kans om nieuwe kennis op te doen en door te groeien binnen de organisatie. 

  Solliciteer Alle vacatures 

Locatie
Noord-Brabant


 Contactpersoon:
 Ninouche Henry
 info@bakkerenbosch.nl
 088 - 555 0909

 
    Facebook
 
    LinkedIn
 
    E-mail

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: