Vacature: Opzichter nieuwbouw in omgeving Den Haag

Vacature opzichter nieuwbouw in de volkshuisvesting en vastgoed
 

Werken als opzichter nieuwbouw?

Wij hebben op dit moment meerdere vacatures als opzichter nieuwbouw . Hierdoor zijn wij op zoek naar verschillende medewerkers om het huidige team te versterken! Heb jij interesse? Lees dan verder!

Onze opdrachtgever is een woningcorporatie die zorgt voor het verhuren en ontwikkelen van passende en betaalbare woningen binnen omliggende gemeentes. Bijzondere projecten zoals zorgcomplexen en kinderopvang maakt hen onderscheidend en een maatschappelijk betrokken organisatie. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 60 medewerkers en er heerst een informele sfeer. Gedreven, ondernemend en betrokken zijn speerpunten die de organisatie nastreeft.

We zijn op zoek naar een opzichter nieuwbouw voor minimaal 28 uur en maximaal 36 uur per week. De opdracht zal per direct van start gaan. 
 

Functie omschrijving van de opzichter nieuwbouw

Als Opzichter nieuwbouw ben je nauw betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten. Je behandelt het gehele traject tot de oplevering inclusief de voor- en eindinspecties.

Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct informeren, zowel schriftelijk als telefonisch, van huurders ten behoeve van de oplevering. Je inspecteert de woningen voorafgaand aan de oplevering en bepaalt welke eventuele aanpassingen noodzakelijk zijn. Je bent uiteindelijk verantwoordelijk voor zowel de voor- als eindinspecties. Je vraagt offertes aan en je verstrekt de opdracht aan de interne dienst of een aannemer. Tevens ben je in staat om complexe technische vraagstukken op te lossen. 
 

Functie eisen van de opzichter nieuwbouw

- Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt bij voorkeur een technische en/of bouwkundige achtergrond;
- Je hebt soortgelijke werkervaring opgedaan in een dienstverlenende organisatie;
- Je hebt ervaring met MS-office;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.

Persoonlijke eigenschappen:
- Je bent representatief, staat stevig in je schoenen, neemt initiatief en werkt secuur;
- Je bent dienstverlenend ingesteld, resultaatgericht en kostenbewust;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;
- Je bent stressbestendig en in staat om ook in hectische periodes het overzicht te behouden. 
 

Arbeidsvoorwaarden van de opzichter nieuwbouw

Onze opdrachtgever biedt een zelfstandige, afwisselende en verantwoordelijke functie. Daarnaast bieden zij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Het betreft een functie die ingevuld kan worden voor minimaal 28 uur en maximaal 36 uur per week.

Deze functie kan ingevuld worden op interim- of freelancebasis. Het uurloon/uurtarief is afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Locatie
Omgeving Den Haag

Werkzoekende
Klinkt bovenstaande vacature interessant en wil jij werken als opzichter nieuwbouw? Solliciteer dan eenvoudig via onderstaande sollicitatiebutton!

Werkgever
Bent u op zoek naar een opzichter nieuwbouw voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een groot database aan werkzoekenden!
 
 
 

Neem contact op

Neem contact op met Bakker & Bosch HR Diensten

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: