Vacature: Verhuurmakelaar in omgeving Den Haag

Vacature verhuurmakelaar in de volkshuisvesting en vastgoed

Werken als verhuurmakelaar?

Wij hebben op dit moment meerdere vacatures als verhuurmakelaar. Hierdoor zijn wij op zoek naar verschillende medewerkers om het huidige team te versterken! Heb jij interesse? Lees dan verder!

De functie van verhuurmakelaar is ontstaan ter versterking van het huidige team. We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en stressbestendige medewerker die kan en wil meebouwen aan een verdere groei van de organisatie!

Functie omschrijving van de verhuurmakelaar

De verhuurmakelaar die wij zoeken verzorgt nieuwe huurovereenkomsten en ondersteunt het team met administratieve werkzaamheden.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces van A tot Z. Denk hierbij aan het adverteren van woningen, het toetsen van inkomensgegevens, het plannen van bezichtigingen en het opleveren van woningen.

De bestaande portefeuille is gevuld met zowel huurwoningen voor de vrije sector als voor de sociale woningmarkt. Naast het begeleiden van (nieuwe) huurders heb je ook regelmatig contact met (onder)aannemers en ben jij vaak het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten waarbij je de juiste mensen weet in te schakelen om deze zo snel mogelijk op te lossen. Hier wordt dus een hoge mate van zelfstandigheid van je gevraagd. Verder word je betrokken bij zowel nieuwe als bestaande woningbouwprojecten. Er wordt een dienstverlenende houding van je verwacht en je vindt het belangrijk dat je huurders tevreden zijn over de service. 

Functie eisen van de verhuurmakelaar

- Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt een administratieve functie vervuld binnen de vastgoedsector en/of makelaardij;
- Technische/bouwkundige kennis is een pre;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je hebt een goede kennis van MS Office en ervaring in het werken met diverse systemen;
- Je bent voor het begeleiden van bewonersavonden/kijkdagen in de avonden en/of weekenden beschikbaar. 

Persoonlijke eigenschappen:
- Je bent representatief, staat stevig in je schoenen, neemt initiatief en werkt secuur;
- Je bent als persoon ambitieus, enthousiast en energiek;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent gewend om te schakelen met personen van verschillende geledingen, denk hierbij ook aan een project waarin COA kandidaten moeten worden gehuisvest;
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. 
 

Arbeidsvoorwaarden van de verhuurmakelaar

Deze functie kan zowel op ZZP/freelance of detacheringsbasis vervult worden en de mogelijkheid tot verlenging van deze opdracht is aanwezig.

Locatie
Omgeving Den Haag

Werkzoekende
Klinkt bovenstaande vacature interessant en wil jij werken als verhuurmakelaar? Solliciteer dan eenvoudig via onderstaande sollicitatiebutton!

Werkgever
Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een groot database aan werkzoekenden!
 
 
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: