Vacatures in omgeving Drunen

Op zoek naar een baan in omgeving Drunen?

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende functie in de omgeving van Drunen? Wij hebben een ruim aanbod aan openstaande vacatures in de directe regio van Drunen! Bezoek onze vacaturepagina voor een overzicht aan vacatures in de omgeving van Drunen.

Drunen is een plaats in de gemeente Heusden (Noord-Brabant). In 2011 telde Drunen zo’n 19 duizend inwoners. Enkele grote werkgevers zijn Wartsila, Sapa en LDM. Deze 3 organisaties werken samen onder de naam ‘Metal Valley’.

Uitgelichte vacatures Drunen

Vacature: Sales Support Medewerker in Drunen (Lees meer)
Voor de afdeling Sales Support zijn wij op zoek naar een belangrijke schakel in hun dynamische team. Als Sales Support medewerk(st)er beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en vind jij het een uitdaging om samen met het salesteam iedere dag het maximale resultaat te behalen. 

Vacature: Inkoper Technische Onderdelen in Drunen (Lees meer)
Als Inkoper heb je een verantwoordelijke functie met een breed takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van auto-onderdelen voor klassieke auto’s en de voorraadbeheer. 

Vacature: (Online) Marketing Medewerker in Drunen (Lees meer)
Als (online) marketing medewerker heb je een diverse en zelfstandige functie. Je bent volledig verantwoordelijk voor zowel de online als offline activiteiten op het gebied van marketing en communicatie.

Vacature: Accountmanager Zuid Nederland in Drunen (Lees meer)
Je hebt als hoofdtaak het zelfstandig opzetten en beheren van salesactiviteiten. Denk hierbij aan het plegen van acquisitie, het bezoeken van prospects en het uitbrengen en beheren van offertes. Daarnaast bezoek je ook bestaande klanten om potentiële additionele omzet te generen en signaleer je kansen waarop ingespeeld kan worden om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen en activiteiten verder uit te breiden (cross selling). 

Vacature: Receptionist(e) / Baliemedewerker in Drunen (Lees meer)
Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van binnenkomende telefoongesprekken, het doorzetten van deze gesprekken naar de juiste afdeling en overige frontoffice werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het ontvangen van bezoekers, het openen en afhandelen van post en lichte administratieve taken. Je bent bovendien enthousiast, gastvrij en professioneel.

Vacature: Recruiter / Intercedent in omgeving Drunen (lees meer)
Wegens de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een collega die ons gaat ondersteunen op het gebied van recruitment. De functie als recruiter-intercedent betreft een veelzijdige functie waarbij je als schakel tussen opdrachtgever en kandidaten gaat optreden. Je gaat een bemiddelende, coördinerende en ondersteunende rol innemen waarbij je verantwoordelijk wordt voor een breed takenpakket. 

Vacature: E-Recruiter / Talent Sourcer in omgeving Drunen (lees meer)
Wegens de groei van ons team zijn wij op zoek naar een collega die de afdeling recruitment gaat helpen met de zoektocht naar de beste kandidaten voor onze klanten. Als E-recruiter word je de expert op het gebied van online searching. Als geen ander weet je de beste kandidaten te vinden via onze verschillende online kanalen. Je zorgt voor de back up van onze recruiters en weet de beste profielen te vinden voor de openstaande vacatures. Of het nu gaat om die sales topper, de beste manager of die moeilijk vindbare ict-er, jij weet ervoor te zorgen dat de juiste kandidaten worden gevonden, er contact wordt gelegd en ze aan tafel krijgt bij onze recruiters.
 

Op zoek naar een van de volgende dienstverbanden?

Fulltime baan / Parttime baan in de omgeving van Drunen
ZZP / freelance opdrachten in de omgeving van Drunen
Tijdelijke banen in de omgeving van Drunen
Bijbanen in de omgeving van Drunen
vacatures gemeente Drunen
Op zoek naar vacatures in de omgeving van Drunen als winkelmedewerker
Op zoek naar vacatures in de schoonmaak in de omgeving van Drunen?
Ben jij per direct op zoek naar werk in de omgeving van Drunen?
Bekijk dan de volgende pagina: Vacatures Drunen
 
 
 
vacature overzicht omgeving Drunen

 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: