Vacatures in omgeving Eindhoven

Op zoek naar een baan in omgeving Eindhoven?

Op zoek naar een vacature in omgeving Eindhoven? Bakker & Bosch heeft een ruim aanbod aan interessante vacatures in de omgeving Eindhoven! Bekijk hier ons aanbod aan vacatures in omgeving Eindhoven.
 

Topvacatures in omgeving Eindhoven

Vacature: Sales Support Medewerker in Eindhoven (Lees meer)
Voor de afdeling Sales Support zijn wij op zoek naar een belangrijke schakel in hun dynamische team. Als Sales Support medewerk(st)er beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en vind jij het een uitdaging om samen met het salesteam iedere dag het maximale resultaat te behalen. 

Vacature: Inkoper Technische Onderdelen in Eindhoven (Lees meer)
Als Inkoper heb je een verantwoordelijke functie met een breed takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van auto-onderdelen voor klassieke auto’s en de voorraadbeheer. 

Vacature: (Online) Marketing Medewerker in Eindhoven (Lees meer)
Als (online) marketing medewerker heb je een diverse en zelfstandige functie. Je bent volledig verantwoordelijk voor zowel de online als offline activiteiten op het gebied van marketing en communicatie.

Vacature: Accountmanager Zuid Nederland in Eindhoven (Lees meer)
Je hebt als hoofdtaak het zelfstandig opzetten en beheren van salesactiviteiten. Denk hierbij aan het plegen van acquisitie, het bezoeken van prospects en het uitbrengen en beheren van offertes. Daarnaast bezoek je ook bestaande klanten om potentiële additionele omzet te generen en signaleer je kansen waarop ingespeeld kan worden om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen en activiteiten verder uit te breiden (cross selling). 

Vacature: Receptionist(e) / Baliemedewerker in Eindhoven (Lees meer)
Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van binnenkomende telefoongesprekken, het doorzetten van deze gesprekken naar de juiste afdeling en overige frontoffice werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het ontvangen van bezoekers, het openen en afhandelen van post en lichte administratieve taken. Je bent bovendien enthousiast, gastvrij en professioneel.

Vacature: Recruiter / Intercedent in omgeving Eindhoven (lees meer)
Wegens de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een collega die ons gaat ondersteunen op het gebied van recruitment. De functie als recruiter-intercedent betreft een veelzijdige functie waarbij je als schakel tussen opdrachtgever en kandidaten gaat optreden. Je gaat een bemiddelende, coördinerende en ondersteunende rol innemen waarbij je verantwoordelijk wordt voor een breed takenpakket. 

Vacature: E-Recruiter / Talent Sourcer in omgeving Eindhoven (lees meer)
Wegens de groei van ons team zijn wij op zoek naar een collega die de afdeling recruitment gaat helpen met de zoektocht naar de beste kandidaten voor onze klanten. Als E-recruiter word je de expert op het gebied van online searching. Als geen ander weet je de beste kandidaten te vinden via onze verschillende online kanalen. Je zorgt voor de back up van onze recruiters en weet de beste profielen te vinden voor de openstaande vacatures. Of het nu gaat om die sales topper, de beste manager of die moeilijk vindbare ict-er, jij weet ervoor te zorgen dat de juiste kandidaten worden gevonden, er contact wordt gelegd en ze aan tafel krijgt bij onze recruiters.
   

Onze vacatures zijn onderverdeeld in de volgende vakgebieden: 

Vacatures Administratie in omgeving Eindhoven
Vacatures Directie in omgeving Eindhoven
Vacatures Finance in omgeving Eindhoven
Vacatures Human Resource in omgeving Eindhoven
Vacatures ICT in omgeving Eindhoven
Vacatures Inkoop in omgeving Eindhoven
Vacatures Magazijn in omgeving Eindhoven
Vacatures Management in omgeving Eindhoven
Vacatures Marketing in omgeving Eindhoven
Vacatures Sales in omgeving Eindhoven
Vacatures Secretarieel in omgeving Eindhoven
Vacatures Techniek in omgeving Eindhoven
Vacatures Zorg in omgeving Eindhoven

Op zoek naar een van de volgende dienstverbanden?
Fulltime baan in omgeving Eindhoven
Parttime banen in omgeving Eindhoven
ZZP / freelance opdrachten in omgeving Eindhoven
Tijdelijke banen in omgeving Eindhoven
Bijbanen in omgeving Eindhoven
Vacatures gemeente Eindhoven
Op zoek naar vacatures in Eindhoven als winkelmedewerker
Op zoek naar vacatures in de schoonmaak in Eindhoven?
Ben jij per direct op zoek naar werk in Eindhoven?
Bekijk dan de volgende pagina: Vacatures Eindhoven?

Vacature overzicht omgeving Eindhoven

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: