Vacatures in omgeving Waalwijk

Op zoek naar een baan in omgeving Waalwijk?

Ben jij op zoek naar een vacature in omgeving Waalwijk? Bakker & Bosch heeft een ruim aanbod aan interessante vacatures in de omgeving Waalwijk! Bekijk hier ons aanbod aan vacatures in omgeving Waalwijk.
 

Topvacatures in omgeving Waalwijk

Vacature: Sales Support Medewerker in Waalwijk (Lees meer)
Voor de afdeling Sales Support zijn wij op zoek naar een belangrijke schakel in hun dynamische team. Als Sales Support medewerk(st)er beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en vind jij het een uitdaging om samen met het salesteam iedere dag het maximale resultaat te behalen. 

Vacature: Inkoper Technische Onderdelen in Waalwijk (Lees meer)
Als Inkoper heb je een verantwoordelijke functie met een breed takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van auto-onderdelen voor klassieke auto’s en de voorraadbeheer. 

Vacature: (Online) Marketing Medewerker in Waalwijk (Lees meer)
Als (online) marketing medewerker heb je een diverse en zelfstandige functie. Je bent volledig verantwoordelijk voor zowel de online als offline activiteiten op het gebied van marketing en communicatie.

Vacature: Accountmanager Zuid Nederland in Waalwijk (Lees meer)
Je hebt als hoofdtaak het zelfstandig opzetten en beheren van salesactiviteiten. Denk hierbij aan het plegen van acquisitie, het bezoeken van prospects en het uitbrengen en beheren van offertes. Daarnaast bezoek je ook bestaande klanten om potentiële additionele omzet te generen en signaleer je kansen waarop ingespeeld kan worden om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen en activiteiten verder uit te breiden (cross selling). 

Vacature: Receptionist(e) / Baliemedewerker in Waalwijk (Lees meer)
Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van binnenkomende telefoongesprekken, het doorzetten van deze gesprekken naar de juiste afdeling en overige frontoffice werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het ontvangen van bezoekers, het openen en afhandelen van post en lichte administratieve taken. Je bent bovendien enthousiast, gastvrij en professioneel.

Vacature: Recruiter / Intercedent in omgeving Waalwijk (lees meer)
Wegens de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een collega die ons gaat ondersteunen op het gebied van recruitment. De functie als recruiter-intercedent betreft een veelzijdige functie waarbij je als schakel tussen opdrachtgever en kandidaten gaat optreden. Je gaat een bemiddelende, coördinerende en ondersteunende rol innemen waarbij je verantwoordelijk wordt voor een breed takenpakket. 

Vacature: E-Recruiter / Talent Sourcer in omgeving Waalwijk (lees meer)
Wegens de groei van ons team zijn wij op zoek naar een collega die de afdeling recruitment gaat helpen met de zoektocht naar de beste kandidaten voor onze klanten. Als E-recruiter word je de expert op het gebied van online searching. Als geen ander weet je de beste kandidaten te vinden via onze verschillende online kanalen. Je zorgt voor de back up van onze recruiters en weet de beste profielen te vinden voor de openstaande vacatures. Of het nu gaat om die sales topper, de beste manager of die moeilijk vindbare ict-er, jij weet ervoor te zorgen dat de juiste kandidaten worden gevonden, er contact wordt gelegd en ze aan tafel krijgt bij onze recruiters.
   

Werken bij Bakker & Bosch HR Diensten

Bakker & Bosch HR diensten is een professionele en frisse organisatie die in 2008 is opgericht en landelijk actief is. Wij bieden een brede dienstverlening die zich richt op Recruitment, Human Resource Consultancy en Re-integratie & Outplacement.

Binnen de recruitment houden we ons bezig met werving & selectie, uitzenden en detachering. Onze adviserende werkzaamheden richten zich op het optimaliseren en borgen van HR aangelegenheden, zodat deze een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen en veranderende omstandigheden. Daarnaast begeleiden wij organisaties bij de uitstroom van personeel middels re-integratie en outplacement activiteiten. Onze klanten variëren van MKB-bedrijven tot grote organisaties binnen verschillende sectoren.

Werken binnen ons recruitment team in Waalwijk houdt in dat je betrokken bent bij onze klanten en kandidaten, ambitieus bent, gaat voor de best mogelijke kwaliteit en je streeft ernaar de beste te zijn!

Wegens de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar collega's die ons gaan ondersteunen op het gebied van recruitment. 
 

Werken als E-Recruiter / Talent Sourcer

Als E-recruiter word je de expert op het gebied van online searching. Als geen ander weet je de beste kandidaten te vinden via onze verschillende online kanalen. Je zorgt voor de back up van onze recruiters en weet de beste profielen te vinden voor de openstaande vacatures. Of het nu gaat om die sales topper, de beste manager of die moeilijk vindbare ict-er, jij weet ervoor te zorgen dat de juiste kandidaten worden gevonden, er contact wordt gelegd en ze aan tafel krijgt bij onze recruiters.

Jouw takenpakket als E-Recruiter / Talent Sourcer bestaat uit de volgende taken: 
- searchen van kandidaten via digitale (social) media en onze eigen database voor onze openstaande vacatures; 
- benaderen (online) van geschikte kandidaten; 
- aanleveren van geschikte profielen aan de recuiters; 
- samenstellen van talentpools en high potentials; 
- vacatures samenstellen en deze plaatsen via diverse (digitale en social) media; 
- online zoeken naar commerciële kansen en mogelijkheden t.b.v. het salesteam;
 

Werken als Recruiter / Intercedent

De functie als recruiter / intercedent betreft een veelzijdige functie waarbij je als schakel tussen opdrachtgever en kandidaten gaat optreden. Je gaat een bemiddelende, coördinerende en ondersteunende rol innemen waarbij je verantwoordelijk wordt voor een breed takenpakket.

Jouw takenpakket als Recruiter / Intercedent bestaat uit de volgende taken: 
- searchen van kandidaten via digitale (social) media, onze eigen database en via ons netwerk; 
- voeren van sollicitatiegesprekken, selecteren en voorstellen van geschikte kandidaten; 
- vacatures samenstellen en deze plaatsen via diverse (digitale en social) media; 
- coördineren van sollicitatieprocedures; 
- ondersteunen bij commerciële werkzaamheden: je vergroot, versterkt en onderhoudt jouw netwerk van bestaande relaties; 
- administratief verwerken van uitgevoerde werkzaamheden.

Je komt te werken in een informeel en enthousiast team dat gedreven is en graag resultaten wil neerzetten. We zijn collegiaal en verwachten dat ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en kan meegroeien. De arbeidsvoorwaarden zullen nader besproken worden en zijn afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: