Ziekteverzuimbegeleiding Bergen Op ZoomOp zoek naar een partner op het gebied van ziekteverzuimbegeleiding in Breda? Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring en weten wat werkt voor u en uw medewerkers.

Iedereen is wel eens ziek en het werk is dan meestal goed op te vangen door collega's. Maar wat als het verzuim langer duurt en hierdoor werk blijft liggen, de druk op collega's en de leidinggevende toeneemt en u te maken krijgt met de verplichtingen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter (WvP)? Dan is een goede, actieve en correcte verzuimbegeleiding van essentieel belang. Een inefficiënte aanpak van verzuim kan namelijk leiden tot hoge (extra) kosten, frequent verzuim en een verzuimcultuur waarbij ook gezonde medewerkers overbelast raken en uitvallen. Reden genoeg om tijdig maatregelen te nemen tegen verzuim binnen uw organisatie, enkel verzekeren is namelijk niet voldoende!

Uw partner voor verzuimbegeleiding in Breda
Bij Bakker & Bosch helpen we u met het opstellen van een goed verzuimbeleid en zorgen we voor een correcte, kundige en actieve verzuimbegeleiding. We weten verzuim efficiënt en effectief aan te pakken zodat hoge of onnodige kosten en sancties van het UWV worden voorkomen. We bieden een verzuimbegeleiding die is afgestemd op de specifieke behoefte van uw organisatie, een maatwerk dienstverlening zodat we de best mogelijke resultaten weten te bereiken.

Interesse?
Neem contact op met Henk de Bakker op nummer 0885550909 of mail naar info@bakkerenbosch.nl voor meer informatie.
 

Contactpersoon

Henk de Bakker
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: